Cosul este gol
 

Livrare

Orice comanda plasata pe www.b2b.ede.ro beneficiaza de transport pe intreg teritoriul Romaniei, indiferent de modalitatea de plata aleasa, la un cost unic de doar 19 lei!

Durata Livrarii
Estimarea noastra privind livrarea, se bazeaza pe cativa factori foarte importanti: intervalul orar la care a fost plasata comanda, disponibilitatea produselor comandate, interdependenta produselor comandate (ex: unul sau mai multe produse din aceeasi comanda, pot fi disponibile sau indisponibile) si distanta de livrare.
Un termen estimativ de livrare este anuntat in cosul de cumparaturi, in momentul plasarii comenzii de catre dumneavoastra.

Derularea Comenzii:
•    Lansarea comenzii (pe site) - dupa lansarea comenzii, veti primi un mesaj de confirmare prin care se confirma inregistrarea in sistem a comenzii dumneavoastra.
•    Prelucrarea comenzilor se face in fiecare zi lucratoare, conform programului mentionat pe site. In mod exceptional, situl www.b2b.ede.ro poate prelucra comenzi in zilele de sarbatoare sau in cazul extinderii programului de lucru, acesta fiind comunicat in pagina de contact. In cazul comenzilor plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi prelucrate in urmatoarea sau in prima zi lucratoare;
•    Confirmarea prelucrarii comenzii se face prin emiterea unei facturi proforme ce se trimite pe adresa de email indicata de dumneavoastra. In unele cazuri, un reprezentant de vanzari va intra in contact cu dumneavoastra si va va informa asupra disponibilitatii produsului / lor;
•    Livrarea comenzii - daca ati primit proforma pe email, produsul dumneavoastra va intra in procesul de livrare.

Modalitati de livrare
b2b.ede.ro efectueaza livrari prin societatile de curierat rapind Fan Courier, TNT si GLS.
Preferinte legate de livrare - puteti alege locatia, la birou, acasa sau o alta adresa mentionata, fara nici un cost suplimentar.
La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului. In cazul in care acesta este deteriorat, va rugam sa ne contactati telefonic.

Livrarea produselor
Produsele sunt inmanate sigilate in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. Pentru o protectie mai buna a produselor, va vom expedia produsele cu un ambalaj suplimentar.


Depistarea datelor false.

Ne rezervam dreptul sa inregistram si sa stocam urmatoarele informatii referitoare la accesarea acestui site: data, pagina, Ip, agent utilizator, referer si acestea vor fi folosite in cazul existentei unui proces..
Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masurile legale impotriva persoanelor in cauza.
Comenzile nu pot fi anulate decat prin telefon sau e-mail in termen limita de max 48 de ore de la data comenzii. Odata facuta comanda, clientul este de acord cu termenii specifici enuntati in pagina “Termeni si conditii” si cu preturile produselor.

Costuri de Livrare

Costul de livrare este de doar 19 lei oriunde in Romania.

Conditii Speciale

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari b2b.ede.ro, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

Prin plasarea comenzii pe site-ul www.b2b.ede.ro va asumati luarea la cunostinta si acceptarea conditiilor mai sus prezentate. 

Acest site foloseste cookies pentru a furniza servicii si functionalitati personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, iti dai acordul pentru descarcarea acestor cookies. Poti schimba setarile lor aici.     AM INTELES